Skip to main content
Hav & Kamal i spidsen for Danish Music Awards 2023

Hav & Kamal i spidsen for Danish Music Awards 2023

Hav & Kamal i spidsen for Danish Music Awards 2023

Der bliver bogstaveligt talt højt til loftet, når Danish Music Awards igen markerer det forgangne musikår. Under de rå stålkonstruktioner på The Plant i København hylder musikselskabernes brancheorganisation IFPI igen en perlerække af de danske artister, som beriger os andre med deres musik. Samtidig vil både store stjerner og nye talenter optræde for de særligt inviterede gæster i salen.

Når lyset blænder op og gæsterne har indtaget deres pladser bliver tonen slået an med varme, store smil og en oprigtig kærlighed til musikken. Det bliver nemlig Hav & Kamal som kommer til at dirigere aftenen som officielle værter for DMA.  Om den nye rolle som værter for Danish Music Awards 2023 siger Hav & Kamal selv:

Vi startede selv med et lille Youtubekoncept, hvis formål var at hylde nye såvel som etablerede artister. Så det er en kæmpe ære for os at få lov til at stå i spidsen for Danish Music Awards 2023, og vi kommer til at gøre vores for, at det bliver lige så stor en aften for alle der deltager, som det gør for os. Den her er for kulturen”.

Lasse Lindholm, der er leder af DMA-Akademiet, er mere end begejstret for årets værter:

“Hav & Kamal er ikke bare hamrende sympatiske mennesker og unikke medieprofiler. De nyder samtidig dyb tillid fra mange artister i toppen af dansk musik. Derfor føles det som en generøs gave for os, at de i år har lyst til at stå i spidsen for DMA”.

Andet år med et nyt DMA

Sidste år meddelte Danish Music Awards at man nu ville vende ryggen til den klassiske tv-transmission for at skabe en mere eksklusiv prisfest for de nominerede artister. Af samme grund bliver selve prisuddelingen heller ikke transmitteret i år. På sociale medier vil der imidlertid være rig mulighed for at følge forløbet omkring DMA. En ting er dog som den plejer at være. Efter prisfesten vil der også i år være en storstilet nattefest for den samlede musikbranche. 

Nominerede artister til Danish Music Awards 2023 offentliggøres løbende fra d. 17. oktober på sociale medier og på www.d-m-a.dk frem mod den eksklusive prisfest.    

Danish Music Awards 2023 arrangeres af musikselskabernes brancheorganisation IFPI i samarbejde med JBL.

Hent pressemeddelelse og fakta om DMA 2023 her

DEL DENNE SIDE