Skip to main content
PRESSEMEDDELELSER

PRESSEMEDDELELSER

Her finder du vores pressemeddelelsergilli

Udsendt:

Danske artister dominerede hitlisterne for 2022

Dansk musik gør det godt på det forgangne års hitlister. Det viser en ny samlet opgørelse over 2022’s mest populære sange og album. Gilli topper albumlisten med det anmelderroste album Carnival. Tobias Rahim og Andreas Odbjerg leverer årets bedst sælgende sang med det allestedsværende megahit Stor Mand.

rahim

Udsendt:

Vinderne ved Danish Music Awards 2022

Til aften blev musikbranchens mest eftertragtede priser uddelt i hjertet af København. Tobias Rahim, der ikke kunne være til stede, høstede flest priser med to statuetter til sig selv og en til sin producer. Aftenen bød desuden på priser til blandt andet Jada, The Minds of 99 og Prisma.

sivas

Udsendt:

Sivas får Danish Music Awards’ Ærespris 2022

Den danske musikbranche samles torsdag aften til Danish Music Awards. Her kommer rapperen og musikeren Sivas til at spille en hovedrolle. Musikbranchen tildeler ham nemlig i år branchens fornemmeste pris for hans store indflydelse på dansk musik.

dma

Udsendt:

De er nomineret til DMA 2022

DMA 2022 løber af stablen torsdag med en perlerække af dansk musiks største og mest spændende artister i hovedrollerne. Blandt de nominerede er Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Jada, Mø og The Minds of 99.

dma stautette

Udsendt:

Danish Music Awards går nye veje med NFT’er

DMA tager et skridt ind i fremtiden. De priser som uddeles til DMA udstedes nemlig også som NFT’er til de vindende artister. Dermed er Danmark angiveligt det første land i verden, hvor store nationale musikpriser uddeles som digitale trofæer.

Sara

Udsendt:

Sara Bro vært ved Danish Music Awards 2022