Skip to main content
Karen Vincent ny direktør på Warner Music

Karen Vincent ny direktør på Warner Music

Karen Vincent ny direktør på Warner Music

Karen Vincent ny direktør på Warner Music

Warner Music har i dag offentliggjort, at Karen Vincent bliver ny administrerende direktør på Warner Music i Danmark. Dermed får et af Danmarks største musikselskaber en initiativrig og erfaren kapacitet ved roret. Hun kommer til at stå i spidsen for virksomhedens arbejde med artister som Christopher, Drew, Gobs, Dua Lipa og Ed Sheeran.

En matematisk studentereksamen fra Horsens Statsskole og en kandidatgrad i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet fører ikke nødvendigvis til topposten på et af Danmarks største musikselskaber.

Musikken har imidlertid været en grundkomponent i Karen Vincents liv, siden hun som 6-årig begyndte at spille klaver. Når man samtidig ser på den handlekraftige jydes karriereforløb, virker den aktuelle udnævnelse til en af de mest centrale poster i dansk musik oplagt. Hun har været globalt ansvarlig for Volbeats PR-aktiviteter og hun har tidligere stået bag udgivelser med store danske artister som Nik & Jay, Stine Bramsen og De Eneste To. Senest kommer hun fra en stilling som A&R og Marketing Director på Warner Music med ansvar for hele den del af værdikæden, der har med ny dansk og international musik at gøre. Med andre ord har Karen Vincent indgående kendskab til både dansk musik og den organisation, hun nu kommer til at have ansvaret for.

Om udnævnelsen siger Karen Vincent selv:

”Dansk musik er i en fantastisk udvikling lige nu. Danske artister klarer sig suverænt godt både på hitlisten og i livelandskabet samtidig med, at der er stor forskellighed i genre, køn, alder og etnicitet. Jeg tror på at vi fortsætter den udvikling ved at blive endnu bedre til at arbejde dybdegående med de enkelte artister og jeg glæder mig til at lede den proces på Warner Music Danmark”.

Karen Vincent har ved siden af sit arbejde for Warner Music været medstifter af SheCanPlay – et projekt, som sigter mod at bygge bro mellem unge kvindelige artister og den etablerede musikbranche. Karen Vincent har med SheCanPlay både modtaget Alt For Damernes ’Søstersindspris’ og en Danish Music Award som ’Årets Forbillede’, lige som SheCanPlay blev en del af Kulturministeriets Musikhandlingsplan 2023.

Karen Vincent er udover sit arbejde i den kommercielle del af musikbranchen bestyrelsesmedlem på Johan Borups Højskole i København og er af kulturministeren udpeget til at være en del af den nyoprettede bestyrelse for Syddansk Musikkonservatorium.

Privat bor Karen sammen med sin kæreste på Vesterbro i København med familiens tre børn.

DEL DENNE SIDE