Skip to main content
PUBLIKATIONER

PUBLIKATIONER

Her kan du finde danske og internationale publikationer, der på forskellig vis har fokus på udviklingen i musikbranchen.forside

Musikselskaber 2023

I musikselskabernes brancheorganisation IFPI er vi klar med nøgletal for 2023. De viser en moderat vækst i markedet for indspillet musik på 3,7 %. Samtidig viser opgørelsen, at dansk musik står for hele 34,1 % af den samlede omsætning på 728 mio. kr.

Læs mere om markedsudviklingen i ’Musikselskaber 2023’.

 

kønsbalance

Status på kønsbalancen i dansk musik

For anden gang har IFPI Danmark udarbejdet en omfattende opgørelse over kønsbalancen i dansk musik. Denne gang baseret på helåret 2023. Opgørelsen redegør for kønsbalancen blandt musikselskabernes ansatte, artister og udgivelser. Og den kaster lys over kønsbalancen på de danske hitlister.

 

 

GMR

Global Music Report 2024

Global Music Report 2024 er en oversigt over musikselskabernes globale udvikling. Tallene kan ikke sammenlignes med den danske musikomsætning opgjort på det danske marked.

Læs rapporten her: IFPI GLOBAL MUSIC REPORT 2024

Musikselskaber 2022

2022 var et år med moderat økonomisk vækst i markedet for indspillet musik. Samtidig er musikselskabernes andele af det samlede marked faldende. Det viser tal, som musikselskabernes brancheorganisation IFPI offentliggør i dag.

billede

GLOBAL MUSIC REPORT 2023

Global Music Report 2023 er en oversigt over musikselskabernes globale udvikling. Tallene kan ikke sammenlignes med den danske musikomsætning opgjort på det danske marked.

Læs rapporten her: IFPI GLOBAL MUSIC REPORT 2023

Musikselskaber 2021

Musikselskaber 2021

Streaming af musik bidrog i 2021 til endnu et år med moderat vækst i markedet for indspillet musik. Det viser nye tal, som musikselskabernes brancheorganisation IFPI offentliggør i dag. For første gang indeholder den årlige publikation også en statistik, som belyser kønsbalancen i toppen af dansk musik.